Deze website gebruikt cookies om de website te verbeteren en om advertenties te filteren naar uw interesses. Als u geen cookies wilt accepteren, kunt u hier klikken voor meer informatie.

OK

Inschrijven voor studenten

Studeren in Nijmegen? 

Dan ook je gezondheidszorg in Nijmegen. 

 

Het vinden van een huisarts, apotheek, dietist of psycholoog is vast niet het eerste waar je aan denkt, als je in Nijmegen komt wonen. Toch is het aan te raden om je snel in te schrijven bij een huisartsenpraktijk en apotheek.

 

Ziek worden we allemaal wel eens. Het aanhouden van je huisarts en apotheek uit je oude woonplaats heeft zo zijn beperkingen. De afstand is er daar een van. Voor snelle hulp en continuïteit is het belangrijk een vaste huisarts in de buurt te hebben. De huisarts is het eerste professionele aanspreekpunt bij lichamelijke en geestelijke problemen. 

 

Als student kun je je snel en makkelijk inschrijven bij Medisch Centrum Brakkenstein. Ons medisch centrum  bevindt zich direct achter de universiteit, in de wijk Brakkenstein. 

 

Medisch centrum Brakkenstein biedt laagdrempelige eerstelijnsgezondheidszorg voor alle studenten in  Nijmegen. Alreeds vele studenten hebben zich bij ons ingeschreven!

 

Het dagelijkse inloopspreekuur, de mogelijkheid tot e- mail consult en zelf online je afspraken inplannen zijn zo enkele voordelen voor jou als student.

 

Ook voor de diensten van de apotheek, de orthomoleculair diëtist, en de psycholoog  ben je bij Medisch Centrum Brakkenstein van harte welkom!

Apotheek Wilhelmina    Dietisen                     Psychologen praktijk

logo apotheeklogo dietistlogo psycholoog

 

Schroom niet een afspraak met de huisarts te maken bij klachten, twijfels of ongerustheid. Het heeft geen zin om er mee te blijven lopen. Voor veel zaken kan de huisarts snel en eenvoudig een oplossing bieden. Bij ernstiger zaken is het beter er vroegtijdig bij te zijn. Mocht je huisarts een reden zien voor specialistische hulp, dan zal hij je hiervoor verwijzen.

 

Hier kun je je makkelijk inschrijven bij de huisartspraktijk;

Inschrijfformulier

 

 

www.mcbrakkenstein.nl

info@mcbrakkenstein.nl 

024-35 52 339 

Kanunnik boenenstraat 8

6525WJ Nijmegen